Név   Tantárgy   E-mail
Ádám-Nagy Rita Kereskedelmi szaktantárgyak Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bán Judit Angol nyelv, pszichológia Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bankós Erika Fodrász Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bátory Gábor Testnevelés Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Becze Györgyi Magyar-kommunikáció Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Benke Mariann Angol nyelv Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bertáné Kiss Anett Ápolástan, Egészségügyi alapismeretek Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Brassóné Szalisznyó Csilla Biológia-egészségtan, kémia Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Czagányné Pásztor Anikó Magyar nyelv és irodalom, gyakorlatos színész (filmszínész) ismeretek szakmai tantárgyai, ügyfélszolgálati kommunikáció Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Császár Edit Matematika Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dabis Henrik Biológia, Egészségtan, Földrajz Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Domonkos Ibolya Magyar nyelv és irodalom Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Egriné Dr. Kósa Éva Egészségügyi ismeretek, ápoló-szociális, kisgyermek gondozó képzés tantárgyai
Dr. Komáromi Szilárd Történelem,  szakmai jogi ismeretek Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Matinov Tiborné Testnevelés Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Vojcsek Hajnalka Magyar nyelv és irodalom, jog Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Farkas Tímea Informatika Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gyevi-Kazi Andrea Matematika Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hachbold Helga Rita Magyar nyelv és irodalom Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jekő Hedvig Testnevelés, egészségügyi alapismeretek Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kindl Attila Testnevelés Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiss Kitti Vendéglátás szakmai tantárgyai
Kothenc Ádám Angol nyelv Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kovács Attila Testnevelés Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Margit Ferencné Német nyelv Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Molnár Nándor Ápoláslélektan, Egészségügyi alapismeretek Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Háló Katalin Angol nyelv, mentor tanár Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Némethné Lehoczki Edit Magyar nyelv, Magyar irodalom, német Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Novák László Közlekedési ismeretek és közlekedési szakmacsoport szakmai tantárgyai Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Oszlánczi Károlyné Egészségügyi ismeretek, ápoló-szociális, kisgyermek gondozó képzés tantárgyai Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pálmai Rafaella Angol nyelv, Német nyelv
Pozsonyiné Várhegyi Valéria Fizika, társadalom és kommunikáció gyakorlat, közlekedés-gépész szaktantárgyai Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Simon Ilona Szociális szaktantárgyak Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Soltiné Kubics Tünde Egészségügyi ismeretek, ápoló-szociális, kisgyermek gondozó képzés tantárgyai Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Somosköviné Németh Ildikó Egészségügyi ismeretek, ápoló-szociális, kisgyermek gondozó képzés tantárgyai Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szabó Géza Informatika Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Taupertné Dr. Janosütz Anna Julianna Földrajz, Történelem, közlekedésföldrajz janojuli@freemail.hu
Tóth József Német nyelv Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Vezdán Csaba Közszolgálati szakmacsoport szaktantárgyai, jog Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Visnyei Ágnes Egészségügyi ismeretek, ápoló-szociális, kisgyermek gondozó képzés tantárgyai Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Zelenai Károly Egészségügyi ismeretek, ápoló-szociális, kisgyermek gondozó képzés tantárgyai


 

 

 

Iskolaújság megtekintése (PDF)

Megtekint

Partnereink

hatartalanul EEK logó részletekkel

Támogatóink

m style logofelegyhazitej logo bg primor logo bg