human logoKiskunhalasi Szakképzési Centrum

Dékáni Árpád Technikum

6400 Kiskunhalas, Kossuth u. 23. | +36-77/421-379

Közelgő események

Események nem találhatóak
Név   Tantárgy   E-mail
Ádám-Nagy Rita   Kereskedelmi szaktantárgyak   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bán Judit   Angol nyelv, pszichológia   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bátory Gábor   Testnevelés   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Becze Györgyi   Magyar-kommunikáció   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Benke Mariann   Angol nyelv   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bertáné Kiss Anett   Ápolástan, Egészségügyi alapismeretek   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Brassóné Szalisznyó Csilla   Biológia-egészségtan, kémia   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Czagányné Pásztor Anikó   Magyar nyelv és irodalom, gyakorlatos színész (filmszínész) ismeretek szakmai tantárgyai, ügyfélszolgálati kommunikáció   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Császár Edit   Matematika   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dabis Henrik   Biológia, Egészségtan, Földrajz   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Domonkos Ibolya   Magyar nyelv és irodalom   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Kósa Éva   Egészségügyi ismeretek, ápoló-szociális, kisgyermek gondozó képzés tantárgyai  

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Matinov Tiborné   Testnevelés   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dr. Vojcsek Hajnalka   Magyar nyelv és irodalom, jog   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Farkas Tímea   Informatika   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gál-Perjési Katalin   Szépészet szakmai tanár    
Schütz-Gyevi Andrea   Matematika   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hachbold Helga Rita   Magyar nyelv és irodalom   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hajdú Ildikó   Szépészet szakmai tanár    
Háló Katalin   Angol nyelv, mentor tanár   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jekő Hedvig   Testnevelés, egészségügyi alapismeretek   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kindl Attila   Testnevelés   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kothenc Ádám   Angol nyelv   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kovács Attila   Testnevelés   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kőrösi Beáta   Német nyelv    
Misalekné Zsigó Katalin   Matematika    
Molnár Nándor   Ápoláslélektan, Egészségügyi alapismeretek   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Némethné Lehoczki Edit   Magyar nyelv, Magyar irodalom, német   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Novák László   Közlekedési ismeretek és közlekedési szakmacsoport szakmai tantárgyai   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Oszlánczi Károlyné   Egészségügyi ismeretek, ápoló-szociális, kisgyermek gondozó képzés tantárgyai   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pálmai Rafaella   Angol nyelv, Német nyelv    
Simon Ilona   Szociális szaktantárgyak   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Soltiné Kubics Tünde   Egészségügyi ismeretek, ápoló-szociális, kisgyermek gondozó képzés tantárgyai   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Somosköviné Németh Ildikó   Egészségügyi ismeretek, ápoló-szociális, kisgyermek gondozó képzés tantárgyai   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szabó Géza   Informatika   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Schütz Martin   Történelem   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Taupertné Dr. Janosütz Anna Julianna   Földrajz, Történelem, közlekedésföldrajz   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tóth József   Német nyelv   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Törőcsik Dávid   Közszolgálati szakmacsoport szaktantárgyai, jog, ügykezelési ismeretek, magánbiztonság és vagyonvédelem    
Vezdán Csaba   Közszolgálati szakmacsoport szaktantárgyai, jog   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Visnyei Ágnes   Egészségügyi ismeretek, ápoló-szociális, kisgyermek gondozó képzés tantárgyai   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Zelenai Károly   Egészségügyi ismeretek, ápoló-szociális, kisgyermek gondozó képzés tantárgyai    

 

Iskolaújság megtekintése (PDF)

Megtekint

Kapcsolódó oldalak

hatartalanul 

EEK logó részletekkel 

ikk 

Támogatóink

m style logo

felegyhazitej logo bg

primor logo bg

PA logó kis méret 1

Alveola logo 2020

beautypartner logo 1500x1090

BIOLA biokozmetikumok vedjegy

Catrice Cosmetics Logo 2020

Ilcsi logo Natural Skincare CMYK

Karaja Italy black logo

MakeUpPro4

NEW PANDHYS logo 300dpi

LOGO fitoC naturals 2020 01 10

stella r logo piros feher alapon 1

Waxone Blue logoMatrix 2021 Logo Vertical Rainbow Icon Black Text Outlined 2Logo LP blanc 2